pondělí 8. srpna 2011

EDGE 2

Nápad vytvořit video pro domácí a zahraniční komunitu vznikl asi před půl rokem. Zpočátku února jsem začal shromažďovat a třítit první várku hráčských dem a druhý měsíc započaly samotné práce v Sony Vegas. Vznikl coloring a v průběhu března jsem zvládl zpracovat největší část struktury fragpartu. V dubnu nastala tvůrčí krize a díky časovému vytížení jsem byl téměř celé čtyři týdny neaktivní.


Mezery ve fragpartu jsem začal doplňovat počátkem května. To si vynutilo sháňku po dalších akcích, protože ty zbylé byly vesměs nepoužitelné. Zároveň započalo obecné dolaďování, zahrnujíc úpravy ve střihu, efekty a eliminaci případných chyb.


Poslední povinností bylo dosadit dokončený fragpart do úvodní a záverečné animace, jež pro mě spáchal Radio, kterého pro zasvěcené určitě netřeba představovat. Hlavní problém nastal při přechodu z intra do fragpartu, který se ale nakonec vyřešil kompromisem.


Ihned po uploadování videa na YouTube se začaly objevovat pozitivní ohlasy a počet zhlednutí dosáhl již během několika hodin ke stovkám. Valná většina reakcí byla pozitivní, vlastně jsem se ani do teď nesetkal s jedinou vyloženě zápornou.


Největší boom nastal týden na to, kdy si EDGE 2 všimly dva vlivné YouTube kanály WASD Gamers a Hazard Cinema, které video reuploadovaly. To okamžitě zvedlo popularitu a video do teď sklidilo téměř 50 000 zhlednutí. Aktuálně pracuju na třetím pokračování a už teď můžu říct, že je se na co těšit.


Stream #1: YouTube
Stream #2: YouTube
Stream #3: GamerZtube


2 komentáře:

  1. Teprve u třetího EDGE lidi uvidí, co to znamená EPIC :), i když to předvádí už tohle video. I know that. Jinak gratulace, myslím si, že více než zasloužené reakce a doufám, že počty zhlédnutí budou jen naskakovat souběžně s kontrakty za finanční obnos :D.
    A btw. kam zmizely všechny články? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Díky.) Hele, ty co sem měl rozepsaný, tak jsem dal do konceptů, časem je snad přidám, ale spíš se pak chci nějak pozvolna zase věnovat psaní aspon jednou za týden, nebo dva

    OdpovědětVymazat